Geslaagde opening

Op zaterdag 7 september 2024 was het dan zo ver: de opening van onze geheel vernieuwde accommodatie. We hadden met z’n allen hard gewerkt om de accommodatie klaar te krijgen en het resultaat mag er dan ook zijn! Vol trots nam onze voorzitter Leo de spreekwoordelijke aftrap. Burgemeester Ryan Palmen maakte de opening officieel met het hijsen van de vlag, samen met Piet Vervoort, inmiddels 75 jaar lid van AVV America. Het feest kon beginnen.

Phoxy, de mascotte van PSV, kwam een bezoek brengen om samen met de jeugd een balletje te trappen en op de foto te gaan. Zie ook zijn Instagram pagina.
Muzikaal werd de middag opgeluisterd door Alex & Friends, die de stemming er goed in brachten.

’s Avonds mochten onze eigen seniorenteams achter de draaitafel. Ieder team mocht een uur lang het publiek vermaken met hun eigen muziek en stijl. Maar goed dat de kantine degelijk gebouwd is, want anders was het dak eraf gegaan.

Tijdens de dag heeft Fons Janssen nog veel meer foto’s gemaakt, waarvoor hartelijk dank. Deze foto’s vind je in ons foto archief [INFORMATIE – FOTO ARCHIEF]. Peter heeft van ’s avonds nog wat foto’s en filmpjes toegevoegd en Joey heeft prachtige drone beelden gemaakt (zie hieronder). Wil je één of meer foto’s en/of filmpjes in hogere kwaliteit? Of heb jij ook nog mooie foto’s of filmpjes gemaakt die het delen waard zijn? Stuur dan een mailtje naar mail@avvamerica.nl (vergeet niet de naam van de foto(‘s) te vermelden).


Wij kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagde opening en hopen dat jullie er ook van genoten hebben. Vanaf nu kunnen we weer met trots onze leden en gasten ontvangen op ons vernieuwde sportpark.